2021 begint aan zijn laatste 3 maanden. Voor velen is het aftellen naar het nieuwe jaar begonnen. Dit is zo'n speciale tijd van het jaar en voor velen is het een gelegenheid om het te vieren. Veel mensen over de hele wereld vieren oudejaarsavond op verschillende manieren. Sommige mensen gaan naar feestjes, anderen blijven thuis en luiden het nieuwe jaar in met vrienden en familie.

Rome, Italië

Een grote aftelklok op de Piazza di Popolo, met een optreden van de Italiaanse zangeres Laura Pausini. De meest bekende viering van oudejaarsavond vindt plaats in New York City. Duizenden komen samen om een ​​verlichte bal te zien vallen vanaf de top van One Times Square. De bal wordt om middernacht neergelaten en het publiek zingt "Auld Lang Syne" als ze het nieuwe jaar verwelkomen. In Belize vieren mensen feest door een traditionele maaltijd genaamd "Johnny Cakes" te eten en tot middernacht naar muziek te luisteren wanneer ze het nieuwe jaar inluiden met vuurwerk. Een vakantie Rome is dus een geweldige keuze!

Parijs, Frankrijk

In Frankrijk wordt oudejaarsavond "La Saint Sylvestre" genoemd. Op 31 december verzamelen mensen zich rond hun televisietoestellen om de bal te zien vallen op Times Square. Ze vieren het ook door een heerlijke maaltijd te eten en champagne te drinken. Frankrijk staat bekend om zijn geweldige eten, dus het is geen verrassing dat er veel traditionele gerechten worden gegeten op oudejaarsavond. Een van deze gerechten is Carbonade flamande, een runderstoofpot gemaakt met bier en uien.

Berlijn, Duitsland

Elk jaar op 31 december komen honderdduizenden mensen samen om oudejaarsavond te vieren bij de Brandenburger Tor in Berlijn. Dit jaar zullen er naar verwachting meer dan een miljoen mensen aanwezig zijn. Berlijn, Duitsland: Het aftellen begint om 23:11 uur en vuurwerk verlicht de lucht gedurende ongeveer twintig minuten. Berlijn, Duitsland: Mensen van over de hele wereld komen samen om oudejaarsavond in Berlijn te vieren en het is een geweldige kans voor hen om te pronken met hun meest creatieve outfits!

Madrid, Spanje

Dit is een stad die van feesten houdt. Elk jaar verzamelen meer dan een miljoen mensen zich in de Puerta del Sol (zonnedeur) en tellen af ​​tot middernacht. De Puerta del Sol is een groot plein in Madrid en wordt omringd door prachtige gebouwen, waaronder het beroemde Plaza de España (Spanje Plein). Madrid, Spanje: De Puerta del Sol is al vele jaren het centrum van Madrid. Het is ook al meer dan 30 jaar het middelpunt van de vieringen op oudejaarsavond. Op 31 december, om 23:59 uur

Praag, Tsjechië

Als u op zoek bent naar een plek om oudejaarsavond door te brengen, hoeft u niet ver te gaan. Praag is een van de mooiste steden van Europa en voor veel mensen een populaire reisbestemming. Deze stad heeft zoveel te bieden en is perfect voor degenen die alles willen ervaren wat deze stad te bieden heeft. De beste manier om Praag te ervaren is door in een appartement te verblijven. Er zijn veel geweldige appartementen beschikbaar die u voorzien van alles wat u nodig heeft. U kunt een appartement vinden dat wordt geleverd met een keuken, slaapkamer, badkamer en woonkamer.

Amsterdam, Nederland

Amsterdam is een van de mooiste steden ter wereld. De stad staat bekend om zijn grachten, bruggen en pittoreske straatjes. De stad staat ook bekend om zijn beroemde Wallen, waar mensen seks en drugs kunnen kopen. Nederland is een zeer liberaal land en het nachtleven van Amsterdam is net zo gek als maar kan. Er zijn veel feesten die plaatsvinden op oudejaarsavond in Amsterdam. Sommige van deze feesten worden georganiseerd door grote merken zoals MTV of Heineken.

Leave a comment