Wat is een progressieve webtoepassing? Een progressieve webtoepassing (PAC) is een HTML / XML-toepassing die achter een webbrowser loopt. Aangezien HTML / XML niet rechtstreeks naar mobiele apparaten kan worden afgeleverd, implementeren webbrowsers de markering achter de schermen via het gebruik van XML-achtige syntaxis. Een progressieve webapplicatie maakt ook gebruik van JavaScript om verschillende functies uit te voeren, zoals web berekeningen en animaties. Wilt u meer weten over hoe een pwa werkt? Lees dan deze blog! 

Geschiedenis

Het concept van progressive web-apps is niets nieuws. Zoals we weten, heeft Google zijn ingebouwde inheemse apps voor Android en iPhone geïntroduceerd, maar het scenario verandert snel. Mobiele internetgebruikers kijken nu ook naar native apps die op de top van Android en iOS-platforms lopen. Vanaf laat is er een aanzienlijke verbetering van de prestaties en functies van Googles-ingebouwde apps voor mobiele apparaten die op de iPhone en iPad draaien. Veel gebruikers zijn echter nog steeds ongerust over de kwaliteit en prestaties van deze inheemse apps. Een Progressive Web-app kan echter eenvoudig de kwaliteit kwesties overwinnen die momenteel zijn gekoppeld aan deze apps door een betere gebruikerservaring en een betere browserervaring op een kleiner scherm te bieden. Tegenwoordig kan ieder bedrijf hetzelfde doen met zijn of haar merk. Bekijk voor meer informatie magento 2 hier!

Hoe werkt het?

Progressive Web-apps stelt ontwikkelaars in staat webpagina's in native-app-formaat te leveren. Dit betekent dat de door de app verstrekte informatie identiek is aan wat gebruikers in een webbrowser zien. Wanneer een gebruiker klikt op een van de apps-pictogrammen, opent u de relevante inhoud in het gerichte apparaat. Het is niet nodig om externe apps te downloaden of te installeren, omdat alles wat toegankelijk is via een progressieve web-app al is verpakt en gebouwd door de ontwikkelaar zelf zelf. Het beste deel van het gebruik van een progressieve webtoepassing is dat het naadloos werkt met bestaande browser extensies zoals chroom, safari en firefox.

Dus wat maakt een progressieve webtoepassing (PWA) anders dan een gewone webpagina? Een van de belangrijkste verschillen is dat een progressieve webapplicatie is ontworpen om sneller te laden en continu geladen te blijven, zelfs terwijl de gebruiker zijn / haar smartphone niet gebruikt. Dit is mogelijk dankzij het feit dat PWA het inheemse canvaselement gebruikt, dat wordt ondersteund door alle belangrijke browsers. Daarnaast zijn de achtergrond en andere elementen van de inheemse toepassing samengesteld samen met de elementen van de webpagina. Als gevolg hiervan wordt de volledige webpagina uniform en visueel aantrekkelijk gemaakt, inclusief de transitie-animatie tussen de twee verschillende pagina's.

Conclusie

Om ten volle te profiteren van een progressieve web-app die u nodig hebt om een goed ontwikkeling van mobiele applicatie-ontwikkeling te vinden die zowel diensten als mobiele-app-winkel biedt. De twee belangrijkste factoren die het succes van een progressieve webtoepassing bepalen, zijn het ontwerp en de uitvoering. Alleen een goede App Store kan u helpen bij het vinden van een goed progressief webtoepassing bedrijf dat expertise heeft bij het verstrekken van het juiste soort diensten. Met een goede winkel kunt u toegang krijgen tot duizenden apps die uw website creatiever en interactiever kunnen maken en u helpen bij het maken van in-app-aankopen. Aldus, het vinden van een progressieve ontwikkelaar voor webtoepassingen die expertise heeft in zowel het ontwerpen- als de app-ontwikkeling maakt het verschil tussen falen en succes.

Leave a comment