Er zijn zo van die merken die al sinds jaar en dag een vaste plaats in de wereld hebben. Deze merken staan voor kwaliteit. Zo eentje is bijvoorbeeld Lacoste. Het is geen goedkoop merk maar dat komt omdat je betaalt voor de kwaliteit en niet de kwantiteit. In deze blog vertel ik je meer over de totstandkoming van dit merk en bedrijf, wat je er kunt vinden en hoe je dat een beetje leuk styled. Lees je mee?

Een stukje geschiedenis

Want waar begint zo’n wereldmerk nu? Misschien vraag je je dat weleens af. Al die grote bedrijven zijn immers niet zo uit de grond gestampt. Er gaat een hele opbouw aan vooraf. Zo ook bij Lacoste. Lacoste is een Frans bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van kleding. De collectie heeft meestal iets weg van een moderne, alledaagse tennisoutfit, waarvan ieder individueel onderdeel weer heel makkelijk te combineren is in andere outfits. Nou dat kan wel kloppen want het is in 1933 opgericht door een voormalig tennisspeler genaamd René Lacoste, en Andre Gillier. Zij bedachten het welbekende poloshirt. Lacoste produceerde in het begin voornamelijk kleding voor tennissport, golf en de zeilsport. Vandaag de dag is het een bekend modemerk waarvan de items in de outfits van alledag voorkomen

Wat zit er in het assortiment?

Maar wat vind je dan allemaal in het assortiment van zo’n veelzijdig bedrijf, een bedrijf dat zowel kleding als accessoires maakt voor sport en de gewone dag? Het bekende Lacoste polo shirt zal bij menig persoon wel in de kast hangen. Maar je kan ook gaan voor een petje. Beoefen jij een sport die ik hierboven benoemde? Dan kan je daar ook terecht. De kleding is heel degelijk en simpel maar juist in die eenvoud zit een hoop waarde. Dat maakt dat je het op ieder moment aan kunt en ook met allerlei verschillende outfits en stijlen kunt combineren. Ga jij voor de felgekleurde items in het assortiment, in alle kleuren van de regenboog? Of houd je het liever bij neutraal? Ze hebben het allemaal.

Waar kun je het krijgen?

En waar hebben ze het dan? Nou op de website van Hemdvoorhem.nl bijvoorbeeld. Deze online winkel voorziet in allerlei merkkleding van hoge kwaliteit. Zo kan je in één keer alles tegelijk shoppen. Maar je kan er ook terecht voor één merk, soms met een mooie korting zelfs. Meegaan met de mode was nog nooit zo makkelijk.

Leave a comment