De toekomst voorspellen. We doen het eigenlijk constant. We besteden onze dagen aan het raden hoe een actie de toekomst zal beïnvloeden, en vaak hebben we het mis. En we brengen de rest van onze dagen door in de hoop dat we gelijk hadden of waren bang dat dat niet zo was. We proberen de toekomst te beheersen en we zijn ook vaak nog angstig over de toekomst. Wat als de toekomst wat slechts brengt? Maar wat nou als er iets of iemand zou zijn die je toekomst kan voorspellen op meerdere vlakken: toekomst voorspellen liefde, werk, familie enzovoorts. Er zijn zogenoemde paragnosten die bijvoorbeeld door middel van tarotleggingen je toekomst kunnen voorspellen.

Wat is een tarot kaartlegging?

Een tarot kaartlegging kan je antwoorden geven op jouw specifieke vragen. Nadat je vraag gesteld is zal de tarot lezer de tarotkaarten trekken en de betekenis van elke kaart interpreteren. Een tarot kaartlegging kan een goede manier zijn om antwoorden op vragen te krijgen, aangezien de kaarten onpartijdig zijn.

Zijn tarotkaart voorspellingen echt?

Als je aan tarotleggingen denkt zie je misschien een soort oude vrouw voor je die kaartjes neerlegt en zegt dat ze de toekomst kan voorspellen. Maar er bestaan meer adviseurs op het internet of fysiek waar je naartoe kan gaan. Ze gebruiken allebei empathie, actief luisteren en hun ervaringen om goed advies te geven. Veel adviseurs gebruiken tools als tarot, astrologie en numerologie om extra inzichten te geven. Je adviseur zal fungeren als medium voor de berichten in je tarotkaartlegging. Hun interpretaties en voorspellingen voegen extra waarde toe aan goed, ouderwets advies. Natuurlijk is het vinden van een nauwkeurig medium de sleutel tot goed lezen. Als je online kijkt, zoek dan naar doorgelichte paranormaal begaafden die gespecialiseerd zijn in lezingen. Recensies van klanten uit hun eerdere sessies kunnen je informatie geven over de betrouwbaarheid. Het is belangrijk dat je iemand zoekt die je inzichten kan geven en iemand waarmee je energie matched. 

Zelf een kaartje leggen of naar een professional gaan?

Het antwoord op deze vraag is erg afhankelijk van je interesse in tarot. Heb je interesse om zelf ook het te gaan leren, dan kan je beter zelf je kaartjes gaan leggen. Maar wat je wel in je achterhoofd moet houden is dat je het zelf legt en dus zelf gaat interpreteren. Waar je mee op moet passen is dat je niet gaat lezen wat je wil lezen. Als je nog niet veel ervaringen hebt moet je ook oppassen dat je dingen niet verkeerd gaat interpreteren. Het is verstandig om voor de zekerheid de eerste keren te vragen aan een professional. Zo heb je meer zekerheid dat je vraag ‘goed’ beantwoord wordt.

Leave a comment