In de maand december hebben we in ons land uiteraard genoeg te vieren. Zo hebben we in het begin van de maand op vijf december de viering van Sinterklaas. Hoewel dit feest vooral voor de kinderen is, halen veel volwassenen ook genoeg plezier uit deze feestdag. In het einde van de maand december wordt vervolgens weer kerst gevierd. Hierbij is het vooral belangrijk om tijd met familie en vrienden te besteden, zodat iedereen weer echt even samen kan zijn. Toch moet er in december ook gewoon gewerkt worden. Hierdoor is het voor de meeste mensen niet altijd mogelijk om veel dagen vrij te nemen in december. Het is vervolgens aan het bedrijf om ervoor te zorgen dat de medewerkers zich meer gewaardeerd zullen voelen in deze maand. Dat kan op meerdere manieren gedaan worden. 

 

Sinterklaas

Rond de dagen van de Sint is het bijvoorbeeld erg leuk om de medewerkers te verrassen met chocoladeletters. Iedereen die in Nederland is opgegroeid kent het fenomeen van deze letters. Het is altijd heerlijk om van deze letters te genieten en bovendien worden de letters ook steeds uitgebreider. De meeste mensen zijn wel bekend met de drie smaken waaruit gekozen kan worden bij de chocoladeletters. Zo is er de keuze uit pure-, melk- en witte chocolade. Daarnaast is het ook mogelijk om de letters op leuke manieren te laten decoreren en op de verpakking kan bijvoorbeeld het logo van het bedrijf worden geplaatst. Wanneer je aan de medewerkers een chocoladeletter wilt geven is het goed om te weten dat je deze gewoon online kan bestellen. Op deze manier hoef je niet al te veel tijd te besteden aan de inkoop ervan en toch zullen de medewerkers weer dat extra beetje waardering voelen door het geschenk.  

 

Kerst

Ook met kerst worden er vaak cadeaus uitgedeeld aan de medewerkers binnen de bedrijven. Kerst chocolade geschenken worden hierbij steeds populairder. De letters van chocolade zijn rond de dagen van de Sint erg herkenbaar, maar ook rondom Kerstmis zijn er genoeg opties waarbij zaken van chocolade gemaakt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kerstboom van chocola, een kerstbal van chocolade met een leuk bericht erop of zelfs een kerstkaart van chocolade. Er zijn dan ook veel verschillende opties waaruit gekozen kan worden. Zo zal ook iedere medewerker met de kerstdagen weer blij zijn dat ze bij het bedrijf werken en kan iedereen met een fijn gevoel genieten van de kerstdagen thuis. Bovendien hebben de medewerkers ook wat chocolade om van te snoepen.

Leave a comment