Op zoek naar een duurzame en effectieve oplossing voor je lekkend dak? Dan is EPDM dakbedekking de beste optie! Deze bedekking gaat veel langer mee dan bitumen of pvc, en is daarnaast eenvoudig zelf te plaatsen. Bij het kopen van EPDM dakbedekking moet je rekening houden met verschillende factoren. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over epdm kopen!

Wat is EPDM?

EPDM dakbedekking is een duurzame en effectieve oplossing voor lekkende daken. Dit materiaal verwijdert het water van je dak en voorkomt daardoor schade aan je huis of gebouw. EPDM is ook zeer eenvoudig te plaatsen, waardoor je niet veel kennis of ervaring nodig hebt om het zelf te installeren.

Waarom kiezen voor EPDM?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor EPDM dakbedekking. Dit materiaal is duurzaam en bestand tegen extreme weersomstandigheden, waardoor je er jarenlang profijt van hebt. Daarnaast is de epdm rol eenvoudig zelf aan te brengen, wat het plaatsen van je dakbedekking erg overzichtelijk maakt.

Waar moet je op letten bij het kopen van EPDM dakbedekking?

Wanneer je EPDM dakbedekking wilt aanschaffen, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en ervaring van de leverancier. Verder kan het handig zijn om een handleiding of instructies mee te nemen bij de aankoop, zodat je precies weet hoe je het moet plaatsen. Daarnaast is het verstandig om goed naar de prijs van EPDM dakbedekking te kijken, zodat je niet te veel betaalt voor een hoogwaardige dakbedekking. Kies daarom altijd voor een goede en betrouwbare leverancier of adviseur, zodat je zeker weet dat je met kwaliteit te maken hebt.

Hoeveel kost EPDM?

EPDM dakbedekking is een goedkope en duurzame optie voor je lekkende dak. De prijs van EPDM varieert per leverancier, maar over het algemeen kost deze tussen de 30-60 euro per m². Dit is afhankelijk van je wensen en behoeften, zoals hoeveel ervaring of kennis je hebt met het plaatsen van EPDM. Daarnaast kunnen er ook nog andere factoren meespelen, zoals hoe groot je dak is en wat de exacte eigenschappen van je dak zijn. In dit geval is het altijd verstandig om op zoek te gaan naar een betrouwbare en ervaren leverancier of adviseur, die je precies kan vertellen hoeveel EPDM dakbedekking je nodig hebt voor jouw specifieke situatie. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor een duurzame bedekking!

Hoe installeer je EPDM?

Om EPDM dakbedekking op de juiste manier te installeren, moet je natuurlijk wel weten hoe je dit doet. Begin met het voorbereiden van je dak, zodat het goed schoon is en de ondergrond niet te glad of te vettig is. Gebruik vervolgens EPDM lijm om de kunststof folie vast te plakken aan je dakbedekking, en werk alle randen na met speciale randafwerking. Zo geniet je van een optimale bescherming van je huis!

Leave a comment