Schoenen zijn iets waar je een fan van bent of totaal niet. Sommige mensen hebben twintig paar in de kast staan en anderen hebben aan hooguit twee paar genoeg. Het zijn trouwens ook al lang niet meer alleen maar dames die veel schoenen kunnen hebben. Genoeg heren zijn tegenwoordig ook groot fan van het hebben van veel verschillende soorten schoenen. Het is dan ook leuk dat je niet alleen met kleding, maar ook met de schoenen in een outfit kan afwisselen. Alleen zo zal je ervoor kunnen zorgen dat de gehele outfit met elkaar matcht, zowel qua stijl als qua kleur. Het zal dan ook nodig zijn om te kiezen voor stijlvolle en kwalitatieve schoenen. Gelukkig is dat precies waar het merk Mason Garments voor staat me de schoenen die zij ontwerpen en produceren. 

 

Voor heren 

Heren dragen de laatste tijd vooral graag sneakers of schoenen die er erg netjes uit zien. De sneakers worden daarbij vooral vaak in de vrije tijd gedragen en de nette schoenen worden uiteraard gebruikt voor op de werkvloer. Toch biedt Mason Garments voor de heren eigenlijk een combinatie van deze twee aan. Hoewel je in de basis zou kunnen zeggen dat de schoenen in de categorie sneakers zullen vallen, zijn het toch zeer stijlvolle schoenen die ook zeker op het werk gedragen zouden kunnen worden. Daarnaast zijn de schoenen van Mason Garments in veel diverse stijlen en kleuren te verkrijgen. Het is voor de man dan ook zeker mogelijk om van dit merk schoenen aan te schaffen die voor beide doeleindes gebruikt zouden kunnen worden. Zo pak je ook nog eens twee vliegen in één klap met dit merk.

 

En dames 

Voor de dames zijn er natuurlijk de Mason Garments dames schoenen. De collectie voor de dames is de ideale combinatie die je als vrouw in elk type sneaker zou willen terugvinden. Niet alleen zijn de sneakers namelijk stoer en goed te matchen met veel verschillende soorten outfits, maar daarnaast kunnen deze schoenen ook op een zeer stijlvolle manier worden gedragen. Het fijne van deze soorten schoenen zijn dat ze allemaal sneakers zijn en toch zeer diverse uitstralingen hebben. Zo kan er gekozen worden voor de variant met de ribbels op de zool voor een stoerdere look, maar wanneer je voor een zeer gestijlde modieuze outfit wil gaan zal je ook genoeg keus hebben. Ook in de kleuren die gebruikt worden bij de schoenen wordt veel afgewisseld. Zo heeft dit merk voor elk type vrouw wel iets te bieden.

Leave a comment